Zoeken
Winkelmandje

 

MoreParts

MoreParts onderdelen voor Apple toestellen


U kunt vanaf nu bij MoreCases terecht voor de allerhoogste kwaliteit Apple onderdelen die er in de markt zijn te verkrijgen. MoreCases staat algemeen bekend als kwaliteitsleverancier en dit geldt ook voor al onze smartphone onderdelen.
 
Als winkel / reparateur wilt u er voor zorgen dat de reparaties worden gedaan met de beste onderdelen die beschikbaar zijn. De kwaliteit van de gedane reparatie is sterk afhankelijk van de kunde van de monteur, maar vooral de kwaliteit van de gebruikte onderdelen is vooraanstaand. Wij leveren daarom alleen fabriekskwaliteit onderdelen.

Wat zijn fabriekskwaliteit onderdelen?
Geregeld wordt een onderdeel van hoge kwaliteit onterecht bestempeld met de term ‘fabriekskwaliteit’. Bij deze hoge kwaliteit onderdelen wordt gebruik gemaakt van originele componenten, echter worden deze handmatig geassembleerd tot een compleet onderdeel. De kans op uitval op deze onderdelen is hierdoor hoger dan bij fabriekskwaliteit onderdelen. MoreParts gaat alleen voor de hoogste kwaliteit die er in de markt beschikbaar is.
 
Hoe controleer ik de originaliteit van de onderdelen?
Het controleren van de originaliteit van de onderdelen kun je het beste doen door deze te vergelijken met het defecte onderdeel van het originele toestel dat vervangen moet worden. Bij onderdelen die gebruikt worden in Apple producten is een Apple logo op specifieke plekken geplaatst en in LCD schermen zou je geen kleurverschillen moeten zien.

MoreParts USP's

 1. MoreCases garandeert Apple onderdelen van fabriekskwaliteit, oftewel de hoogste kwaliteit die er in de onderdelenmarkt is te vinden.
 2. Eigen importkanaal met meervoudige kwaliteitscontroles. Ons distributiecentrum controleert de onderdelen op fabriekskwaliteit. Op de volgende punten worden de kwaliteitscontroles gedaan:
  • Het Apple logo hoort op meerdere plekken geprint / ingegraveerd te zijn. Denk hierbij aan de flex kabels en de achterkant van het glas (linksonder of rechtsboven).
    
  • Het frame van het LCD beeldscherm is zeer stevig in elkaar gezet, dit valt bijna niet uit elkaar te trekken. Bij de mindere kwaliteit beeldschermen zijn de onderdelen handmatig gemonteerd en kun je het frame gemakkelijk lostrekken van het LCD beeldscherm.
    
  • Het gaasje van de oor speaker, de houder voor de camera aan de voorkant en de houder voor de sensor zijn voor gemonteerd op de fabriekskwaliteit beeldschermen. Op de connectoren zitten altijd nieuwe antistatische stickers.
    
  • De LCD kleuren en de LCD verlichting zijn bij fabriekskwaliteit beeldschermen identiek aan de originele beeldschermen. Bij een niet origineel onderdeel zie je hier duidelijke verschillen in.
    
  • De touch functie reageert net zo soepel als bij het originele onderdeel. Bij een niet origineel onderdeel komt het vaak voor dat de touch functie niet naar behoren werkt.
    
 3. Gegarandeerd minder dan 2,5% aan RMA’s.
 4. 24 maanden garantie op elk onderdeel (zie garantievoorwaarden).
 5. Time-to-market: Bij lancering van nieuwe toestellen zal MoreParts vroegtijdig onderdelen voorradig hebben.
 6. Groot assortiment. We beginnen met onderdelen voor iPhone en iPad. Stapsgewijs zullen wij het assortiment uitbreiden.
 7. Onderdelen worden ‘montagevriendelijk’ geleverd. Denk hierbij aan accustickers en stickers voor het monteren van een beeldscherm.
 8. Onderdelen worden meegenomen in het MoreCases bestelproces. Dit maakt het bestellen van onderdelen eenvoudiger en voordelig.
 9. Uw accountmanager staat voor u klaar om u te helpen bij vragen en adviezen omtrent onderdelen en reparatie.